God zoeken

Ben je op zoek naar God, maar spreek je de Nederlandse taal nog niet zo goed? Ben je een christen met een hart voor vreemdelingen en ken je iemand bij je in de buurt die een steuntje in de rug kan gebruiken? Netwerk – ICF Veenendaal komt elke week samen. We doen dat op zondagochtend vanaf 11 uur in de Hoeksteen, de Grote Pekken 3 te Veenendaal. Vooraf is er koffie en thee en na afloop eten we samen. Ieder die kan neemt iets mee en we delen dit met elkaar, zodat we van elkaars gerechten kunnen proeven. Elke samenkomst bestaat uit een tijd van samen zingen en bidden. Dit doen we meestal in meerdere talen, waaronder Nederlands, Engels, Farsi en Arabisch. We luisteren altijd naar een uitleg van Gods Woord in het Nederlands. De preek wordt vertaald naar het Arabisch, Farsi en Engels. Voor de kinderen is er een eigen programma (t/m 10 jaar).
Omdat ICF ook door de week kerk wil zijn komen er regelmatig verschillende Bijbelkringen bij elkaar. Dit biedt mogelijkheid tot ontmoeting, bemoediging en geloofsverdieping. Ook hebben we twee jeugdgroepen (12+ en een 16+), waarbinnen jongeren tweewekelijks in een gezellige setting opzoek gaan naar Gods wil in hun leven. Bij dit alles willen we met de woorden van Paulus belijden: “Het is niet belangrijk wie plant of wie begiet; alleen God is belangrijk, want hij doet groeien.” 1 Kor. 3:7
Ook als je vragen hebt maar er nog niet aan toe bent om naar de samenkomst te komen, stel ze gerust en neem contact op met ons.
Hartelijk welkom!