Elkaar ontmoeten

Veenendaal telt meer dan tienduizend inwoners met een niet-Nederlandse achtergrond van 100 verschillende nationaliteiten. Met deze mensen wil Netwerk – ICF Veenendaal een multiculturele geloofsgemeenschap vormen. Waar mogelijk werkt ICF samen met andere lokale organisaties en initiatieven om onze doelgroep te bereiken. Wij zijn samen met hen voortdurend op zoek naar creatieve manieren om bruggen te bouwen tussen verschillende culturen. Wil jij hier je steentje bijdragen door bijvoorbeeld taalmaatje te worden, voel je welkom en laat het ons weten!

Een greep uit onze activiteiten:

Kerkdiensten: wekelijkse bijeenkomsten rondom het Woord van God, met een gezamenlijke maaltijd. Weet je niet hoe je er moet komen, vraag ons naar de mogelijkheden van vervoer. We komen samen om 11.00 uur aan De Grote Pekken 3, Veenendaal.

Kringen: (twee)wekelijkse bijeenkomsten om onderlinge verbondenheid en geloofsverdieping te bevorderen. We komen bijeen op verschillende dagen en op verschillende locaties. Voel je vrij te vragen naar een kring die bij jou past.

Taallessen: in samenwerking met het Taalhuis Veenendaal. We zijn steeds op zoek naar taalmaatjes en docenten.

Diaconaat: ondersteuning bij praktische klussen en zoeken naar goede spullen voor nieuwkomers in Veenendaal.